La fortalesa mental del CBT, en joc davant un dels rivals més perillosos de l'EBA

UBSA Sant Adrià i CBT van veure's les cares a la 'Final Four' per pujar a la LEB Plata i amb victòria per als blaus. Tots dos equips mantenen el mateix bloc; un partit que arriba just després de la primera derrota de la Lliga EBA.

Aquella tarda al Barris Nord de Lleida va ser incòmoda per al conjunt de Berni Álvarez, inferior fins al descans i capaç de dominar tot seguit amb un joc sacrificat que va garantir el passi a l'última ronda per pujar de categoria. El 88 a 79 del 4 de març del 2019 és l'últim referent entre l'UBSA Sant Adrià i el CBT, que tornaran a enfrontar-se aquest cap de setmana i a la pista dels barcelonins. Que el CBT sigui capaç d'extreure aspectes positius de la primera derrota de la temporada, la patida dies enrere a Mollet, és una de les principals claus del duel entre el segon i el líder en solitari de la Lliga EBA.

Els blaus no disposen de baixes tot i que Pape Mbaye treballa amb cura per superar un esquinç lleu. Curiosament l'UBSA també va perdre l'anterior jornada, va ser davant el Castelldefels. Anteriorment va guanyar còmodament a pistes del territori com la del Salou i va caure, en canvi, al Joana Ballart de Valls

El partit començarà dissabte a les sis de la tarda. Dues victòries separen el CBT de l'UBSA.