Sense marge d'error d'aquí al Nadal

Queden dos partits abans de l'aturada i el Nàstic té l'obligació de guanyar els dos per conservar intactes les opcions de disputar la fase d'ascens a la Segona Divisió. A 10 punts de les places de promoció, l'Atlètic Llevant serà el següent rival dels tarragonins.

L'última vegada que el Nàstic va passar per Bunyol va ser la campanya 2013-2014, la de la remuntada per accedir a una fase d'ascens en què tan sols el Llagostera va frenar els de Vicente Moreno. Els gols de Lago Júnior i Xisco Campos van capgirar l'1 a 0 d'un filial del Llevant que, enguany, ha arrencat amb mal peu i amb dos punts menys que el mateix Nàstic, com a setzè classificat. Guanyar diumenge és obligatori per demostrar que la derrota davant el Vila-real B va ser accidental.

Brugui és un dels jugadors més destacats del Nàstic aquest curs i va protagonitzar l'acció polèmica de l'anterior jornada, el penal no xiulat a la segona part. Tot i que els grana van deixar-se punts per primera vegada des que va arribar Seligrat, la línia sembla ser l'adequada.

Pedro Martín serà la novetat del cap de setmana després de complir un partit de sanció. Qui no hi serà és l'expulsat Javi Bonilla mentre que Pol Prats continua lesionat.