El Volei SPiSP cau a la pista del Río Duero (3-0)

Els tarragonins continuen sense guanyar aquest curs a la Superlliga i també sense sumar cap set després de dos partits disputats. L'equip va caure a Sòria per 3 a 0 i amb parcials de 25-18, 25-19 i 25-23.

L'adaptació al sostre del voleibol no serà fàcil. La segona derrota del Sant Pere i Sant Pau el deixa a la cua de la taula, això sí, empatat amb tres equips més que tampoc han guanyat encara i que exemplifiquen el nivell altíssim, esportiu i econòmic, d'alguns dels rivals. Tot i plantar cara, especialment al tercer set, els homes de Vlado Stevovski no van poder girar un marcador advers des de l'inici. Ho intentaran de nou dissabte i en el segon compromís com a locals del curs davant un Eivissa que també encadena dues ensopegades.