El CB Salou perd Sergio Jiménez fins al 2020

Ja no disposa ni tan sols de cinc jugadors disponibles sense cap molèstia física. La plaga de lesions al Club Bàsquet Salou deixa contra les cordes un batallador equip que, tot i això, manté el tipus a la pista i a la classificació de la Lliga EBA. L'última mala notícia és la baixa de Sergio Jiménez, que té per a dos mesos.

Un trencament al turmell provocarà que Sergio Jiménez no jugui durant el que resta del 2019. Nouvingut aquest curs, suma més de 20 minuts a pista amb bons registres que equilibren la proposta basquetbolística de Jesús Muñiz. Però ara el Salou haurà de competir sense ell. Un entrebanc que se suma als permanents, des de l'inici de campanya, de Rusakov i Barksdale, que encara no han debutat a l'espera de resoldre aspectes burocràtics. Gerard Santiago competeix amb importants molèsties a un dit i Joan Eduard Martínez pateix pubàlgia. Gairebé ningú es troba al 100%.

I el més destacat del segon curs salouenc a la Lliga EBA no és l'infortuni amb les lesions sino l'espectacular resposta del vestidor que suma un balanç positiu de 5 victòries i 4 derrotes. L'adversitat els ha fet forts.

El calendari també remarà en contra dels interessos dels de la capital de la Costa Daurada, i és que aquest cap de setmana l'equip afrontarà el segon desplaçament consecutiu; ara davant el Castelldefels, que encadena tres victòries a la Lliga EBA.