El grup municipal de la CUP espera que les mocions aprovades es reflecteixin als pressupostos

Les cupaires demanen que l'actual govern compleixi amb els acords programàtics de la investidura i també que les mocions aprovades als plens siguin presents als pressupostos. Un fet, asseguren, que l'anterior govern socialista no complia.

A l'espera de la jornada de reunions que l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, mantindrà amb les altres formacions aquest dimecres de cara a perfilar els pressupostos de l'any vinent, el grup municipal de la CUP ha avançat quines seran les propostes que traslladaran al govern republicà.

Les cupaires donen per fet que l'acord programàtic de 5 punts fet al juny que va investir com alcalde a Ricomà es veurà reflectit en els pressupostos del 2020.

Per altra banda, no entendrien que les mocions presentades per la CUP i aprovades als plens municipals durant aquests 5 mesos no estiguessin reflectides als pressupostos. Una actitud, asseguren, pròpia de l'anterior govern socialista.

Les altres propostes que la CUP traslladarà a Ricomà seran en matèria de mobilitat, patrimoni o educació on exigiran un augment del 6% en la partida pressupostaria. També en anticorrupció i habitatge.

Els cupaires exigeixen que s'executin partides com les d'habitatge social i les inversions com les del banc d'Espanya. Unes propostes xifrades en 6'8 milions d'euros dels quals 4'6 ja hi són actualment pressupostats.