Sabadell - Nàstic (2-0): Toni Seligrat, relleu de Xavi Bartolo

Xavi Bartolo no ha salvat l'ultimàtumi serà destituït; els grana han mostrat les mateixes mancances, especialment defensives, de jornades anteriors. El Sabadell ha necessitat poc per fer mal a la defensa d'un Nàstic que, tot i la titularitat de Viti al mig del camp, ha decebut de nou.

Néstor Querol ha aconseguit l'1 a 0 al minut 26 després d'una acció per la zona central en què l'eix central es desfà una vegada més. De falta drecta, Édgar ha marcast el 2.-0 definitiu al minut 42. Si la Lliga s'acabés avui, el Nàstic baixaria amb tres punts menys que l'ultim equip que se salvaria. La zona de promoció per pujar a Segona s'allunya a 13 punts. S'espera un inici de setmana tens a Tarragona amb canvi a la banqueta: serà el punt final de l'etapa de Bartolo com a màxim responsable del cos tècnic.

Toni Seligrat és un tècnic experimentat de la categoria després d'entrenar equips com el Lleida Esportiu, el Sabadell i l'Alcoià, entre d'altres. En la seva trajectòria professional a les banquetes del grup III de la Segona Divisió B ha aconseguit disputar quatre 'play-off' d'ascens a la categoria de plata. Seligrat dirigirà dimarts la seva primera sessió amb el Nàstic.