El Nàstic d'Andreu salva Bartolo i apunta cap a la plantilla

Si la plantilla no reacciona i guanya diumenge a Sabadell, Xavi Bartolo pagarà les conseqüències amb la seva destitució. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, s'ha reunit avui amb els futbolistes per apuntar cap als futbolistes com a principals culpables de la situació i alertar que d'ells depèn el futur del projecte i l'entrenador.

La reunió del Consell d'Administració d'ahir al vespre va deixar pal·lés que existeixen diverses veus respecte a si és correcte o no que Bartolo continuï encara com a tècnic del Nàstic. Però, més que mai, el president Andreu conté la decepció a l'espera d'una resposta positiva aquest cap de setmana. Andreu ha decidit no fer fora l'entrenador tot i que aquest ja ha disposat de moltes més setmanes que la resta de predecessors: és de la casa, és la mà dreta del dissenyador de l'equip, Sergi Parés, i és la plantilla qui ha d'assumir la responsabilitat del ridícul patit durant l'inici de campanya.

DECLA JORDI VIRGILI -vicepresident del Nàstic-

El vicepresident grana va exercir de portaveu de la SAD i ara són els futbolistes els qui han de parlar diumenge a Sabadell per guanyar, sortir del pou del descens a Tercera i reduir l'ampli desert de 10 punts existent respecte a les places de promoció per pujar a Segona. L'ultimàtum és públic: si el Nàstic no desperta a la Nova Creu Alta, Xavi Bartolo serà destituït l'endemà.