El CBT - CB Valls, dissabte i en directe a TAC12

La jornada 9 de la Lliga EBA ens porta el derbi basquetbolístic amb més història de la demarcació de Tarragona. El líder invicte rep un conjunt vallenc renovat i que no ha començat malament el nou projecte. Per tot plegat hem reunit, com sempre a la prèvia, els dos entrenadors.

Oriol Pozo s'estrena en un clàssic i visita la llar de Berni Álvarez. 5-3 i 7-0 és el balanç competitiu de visitants i locals. El cas blau és escandalós: la millor ratxa amb diferència de tot el S.XXI a Tarragona. L'inici vallenc, mentrestant, permet ser optimista: molts canvis i sensacions positives. Un derbi, però, és un derbi i res del que ha passat fins ara servirà com a punt de partida, tampoc el contundent triomf del CBT davant el CB Valls la temporada anterior.

El CBT arrossegs el dubte de Rubén Llanos i Jordi Barberà, aquest últim per una petita punxada que va patir ahir al vespre. Més enllà d'això, la solidesa defensiva de Berni es creuarà amb l'atreviment i la qualitat de nouvinguts com Víctor Vinós, una de les sorpreses agradables de l'arrencada dels de la capital de l'Alt Camp que pretenen no patir cap mena de dubte arran de la primera derrota a casa de dissabte passat.

Dissabte a les 19 hores, CBT-CB Valls. Des de cinc minuts abans ho narrarem en directe a TAC12 i també a través de l'streaming del web d'aquesta casa, tac12.tv.