La màgia omple els teatres de Tarragona fins al 29 de novembre

El Festival de Teatre Màgic ja ha encetat la 13a edició a Tarragona. Enguany proposa les actuacions de vuit reconeguts artistes que oferiran diversos espectacles fins al pròxim 29 de novembre. El festival va arrancar amb una proposta argentina a la Sala Trono.

El Festival de Teatre Màgic va donar el tret de sortida divendres a la Sala Trono amb un dels plats forts de l'edició d'enguany: un espectacle de l’argentí Henry Evans que va combinar psicologia, ficció, ironia i humor. Enguany passaran pels teatres de Tarragona i la Canonja un total de vuit artistes reconeguts en el camp de la màgia i l'il·lusionisme.

El mentalista David Baró, la màgia familiar de Pepe Lirrojo, Luis Pardo o Mago Marín són alguns dels protagonistes de la 13a entrega del Festival Màgic, com sempre sota la direcció de l'amfitrió, el mag Gerard.

Aquest cap de setmana s'han celebrat els primers 4 espectacles, però la programació continua aquest divendres amb un taller a l'espai Kesse. Fins al 29 de novembre arribaran encara 7 altres propostes amb l'objectiu de retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.