El Nàstic es juga contra el Granada part de la credibilitat recuperada

Aquest dimecres (20h.) els grana tenen l'obligació de guanyar al Granada, si no volen despenjar-se de la lluita per salvar la categoria. 4 punts separen el Nàstic de la zona de salvació i aquest és el segon dels 3 duels d'una llarga setmana futbolística on l'equip es juga part del seu futur.

Dels 9 punts possibles, 3 no van volar amb el Nàstic, quedant-se definitivament a l'illa de Santa Cruz de Tenerife. Tot seguit toca el Granada, un acabat de baixar a la Segona Divisió. Diumenge, per acabar la intensa setmana de partits oficials, el Nàstic es desplaçarà a Còrdova. I sap Rodri que ha de guanyar, com a mínim, un dels dos compromisos. En cas contrari es despenjarà a la classificació.

Amb una jornada menys, que es disputarà l'1 de novembre al Nou Estadi i contra el Barça B, el Nàstic és penúltim amb només 5 punts de 21 possibles. I més enllà de les xifres, no imposar-se avui suposaria frenar gran part de la recuperació anímica mostrada des de l'arribada del nou tècnic. Per evitar mals majors, Rodri prepara canvis a l'equip amb la tornada de Dimitrievski, Kakabadze i possiblement Perone. No és descartable, a més, que altres secundaris de l'atac assumeixin galons per acabar amb la manca de gol de l'equip. El Nàstic-Granada començarà a les 20 hores.