Exigeix una reacció a la plantilla

Preocupat per la crisi de resultats i especialment per la fragilitat defensiva del seu equip, Josep Maria Andreu ha reunit els futbolistes i el cos tècnic al vestidor per exigir un canvi rotund a partir d'aquest diumenge a Badalona.

Fins ara hem contemplat la versió més pacient de Josep Maria Andreu, que ha procurat no fer cas d'una classificació que enviaria, de moment, el Nàstic a la Tercera Divisió. El projecte va comptar amb el quòrum per part de la immensa majoria de l'entorn: un director esportiu amb experiència triomfal, que coneix la casa i que, a més, confia en un tècnic que també ha crescut al club i que ha demostrat potencial a banquetes de primer nivell. Però els resultats juguen en contra de qualsevol lògica prèvia amb 11 punts de 33 possibles, molt per sota de qualsevol experiència recent a la categoria.

Andreu, acompanyat de Jordi Virgili i Sergi Parés, ha accedit al vestidor de la primera plantilla per exigir una millora aquest cap de setmana i coincidint amb la visita al camp del cuer, el Badalona. Una nova derrota provocaria, possiblement, la destitució de Xavi Bartolo.

La plantilla intenta assumir les culpes i altres vells coneguts de l'afició grana envien un missatge de suport a l'actual entrenador: fer fora Bartolo, creuen, no serviria de res.

Es desconeix encara si Pedro Martín podrà jugar diumenge a Badalona. El futbolista arrossega molèsties després de tenir minuts a Copa Catalunya davant el Prat.