Un Nàstic de canvis contra el Granada

L'onze inicial contra el conjunt andalús serà molt diferent al de la derrota de dissabte a Tenerife. Rodri introduirà variacions, algunes d'elles ja previstes, i altres que no, a la recerca d'una millora d'imatge respecte a la setmana anterior. L'entrenador admet que és imprescindible ser valent... i guanyar.

El Granada ha aconseguit els últims 9 punts en disputa i només ha perdut un cop fora de casa. L'adaptació dels andalusos a la categoria, acabats de baixar de la Primera Divisió, ha estat ràpida i els situa com a candidats en ferm a l'ascens. Un Granada dirigit per José Luis Oltra

L'ajornament del derbi contra el Barça B i la derrota a Tenerife deixa el Nàstic 4 punts per sota del descens, i Rodri prepara una petita (o no tan petita) revolució a l'onze inicial. Així, els internacionals Dimitrievski i Kakabadze tornaran a la porteria i al lateral dret, respectivament. A més, el fins ara lesionat Perone té números per tornar a l'eix de la defensa. El paper d'homes com Uche pot créixer ara que és moment d'introduir rotacions i que el Nàstic pateix a l'hora de generar ocasions.

Un Nàstic-Granada previ al desplaçament de diumenge al camp del Còrdova. En pocs dies els tarragonins poden accelerar o enfonsar-se a la Lliga. L'última vegada que el conjunt nazarí va passar pel Nou Estadi va ser l'any 2011, amb victòria visitant per 0 a 3.