Alerta Solidària exigeix l'arxivament de les causes pels empresonats

Nova mostra de suport a les persones empresonades durant els dies de protesta per la sentència del procés. Aquest cop, el col·lectiu Alerta Solidària va organitzar una concentració per reclamar la llibertat de tots ells on  va assistir la mare de David Solé.

Alerta Solidària va convocar aquest dissabte una concentració simultània a les quatre capitals de província catalana per llegir un manifest conjunt. A la plaça de les Cols de Tarragona s’hi van congregar prop d’una cinquantena de persones que van exhibir imatges de ferides ocasionades pels cossos policials i cartells reclamant la llibertat dels tarragonins empresonats.

Des d’Alerta Solidària reclamen l’arxivament immediat de les causes obertes i celebren que, malgrat la por que diuen han volgut instaurar els cossos policials, la gent segueix manifestant-se. Asseguren, també, que les mobilitzacions no cessaran fins que no surtin en llibertat els empresonats.

Alerta Solidària denuncia les actuacions policials, com és el cas de les detencions arbitràries. Un dels detinguts i, posteriorment, empresonat, és David Solé, ingressat a una presó de Barcelona. A l’acte hi va participar la seva mare qui va assegurar que el seu fill està fort i que, pròximament, podrà rebre cartes.

Des d’aquest col·lectiu demanen que l’Ajuntament de Tarragona es presenti com acusació particular contra les males praxis dels cossos policials i que ajudi més activament als empresonats i a les seves famílies tal com han fet altres consistoris catalans.