Nàstic - Espanyol B (2-2)

El resum complet d'un empat que no acaba amb els dubtes defensius i la irregularitat d'un Nàstic que cau a les places de descens i que s'allunya a nou punts de la zona de promoció per pujar a Segona.

Moha ha avançat l'Espanyol B en una bona combinació visitant que ha desfet l'eix central grana (38'). Ja a la segona part Brugui ha aconseguit l'empat a través d'un excel·lent xut amb l'esquerra i des de fora de l'àrea (51'). Set minuts després Perone ha aprofitat la seva capacitat aèria per aconseguir, de cap, el 2 a 1. Però, tot seguit, Moha ha marcat de nou, ara de falta directa (60').

Diumenge vinent el Nàstic viatjarà al camp del Badalona amb l'obligació màxima de sumar un triomf que reforçi la cada vegada menys ferma confiança en la plantilla i el projecte.