Tall de trànsit a la plaça Imperial Tarraco per iniciar el segon dia de protestes per la sentència

 

Segon dia de resposta al carrer a la Sentència del Procés. El dilluns va acabar tard, amb talls a les principals carreteres gairebé fins a la mitjanit i amb protestes davant els principals ajuntaments. Aquest dimarts, tallar la plaça Imperial Tàrraco de forma espontània ha estat la principal protesta d'aquest matí contra la sentència.

La mobilització ha començat a les 11 del matí a la plaça de la Font on s'havia convocat una concentració. En aquest punt s'hi han ajuntat diversos col·lectius, entre els quals la Tercera joventut per la república. En aquest punt, unes 300 persones han cantat proclames per la llibertat dels presos polítics i han iniciat una marxa fins a la plaça Imperial Tàrraco i els jutjats.

En paral·lel, desenes de persones han començat a tallar les artèries de la plaça imperial Tàrraco. De forma esglaonada, els manifestants han bloquejat els accessos a la rotonda i ha estat en aquest moment quan diversos vehicles hi han quedat atrapats. Unes accions que han crispat els ànims de diversos conductors i és aquí on s'han viscut alguns moments de tensió.