CBT - Sants (70-62)

La quarta victòria seguida permet millorar el registre inicial del CBT durant la temporada anterior. També recuperar la primera plaça de la Lliga EBA, això sí, igualat amb el Club Bàsquet Salou.

Digne rival el Sants, que no ha perdut la cara al partit en cap moment tot i visitar una de les pistes, la del Serrallo, més difícils de tota la categoria. Però, com sempre, la defensa del CBT marxa les diferències: 60 punts és la mitjana per partit dels rivals dels de Berni Álvarez durant el primer tram de la fase regular.

La seguretat combinada amb els bons percentatges de tir han estat suficients per conservar l'avantatge i seguir sense conèixer la derrota. Destaca, per cert, la inspiració del jove Guillem Fàbregas, autor de tres triples; també el festival de David Fernández amb nou assistències i els 14 punts de Ferran Torres, màxim anotador local.

El pròxim compromís tarragoní també es disputarà com a local i contra el Palma, que encara no ha guanyat. Es produirà amb canvi de data i hora, diumenge a les 12 hores, per possibilitar la tornada dels balears.

Parcials: 17-17, 22-15, 16-17 i 15-13. 

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098229&med=0