Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El nou espectacle de la Trono convida a la reflexió sobre la tortura

Nova producció amb segell tarragoní a partir d'aquest cap de setmana a la Sala Trono-Armanyà. 'Pedro y el Capitán', adaptació d'Oriol Grau del text de Mario Benedetti, és una reflexió al voltant d'una temàtica tristament actual com és la tortura

El cara a cara entre víctima i botxí, entre revolució i poder establert, és el fil conductor de la nova producció que arriba aquest divendres a la Sala Trono-Armanyà, "Pedro y el Capitán", basada en l'obra de l'uruguaià Mario Benedetti i amb segell purament tarragoní gràcies al treball conjunt de les companyies Teatro de Cerca i el Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas i la direcció d'Oriol Grau.

L'obra es basa en quatre grans diàlegs entre els dos protagonistes sorgits entre sessió i sessió de tortura, en la que el policia aprofita la debilitat del torturat després del turment per a fer-lo parlar i delatar els seus companys. Un text escrit per Benedetti després del cop d'estat uruguaià del 1979 i adaptat a un llenguatge actual per Grau com a denúncia d'una pràctica encara massa estesa arreu del món.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ