El sector mèdic tarragoní reconeix la trajectòria del Dr. Santiago Mallafré

La segona edició dels premis Battestini premia tres projectes mèdics que busquen millorar la qualitat sanitària de Tarragona. El premi d'honor se li va entregar al Dr. Mallafré pels seus 57 anys en el món de la medicina a la ciutat.

Tarragona va celebrar aquest dimarts la segona edició dels premis Battestini, un reconeixement a la bona tasca desenvolupada per diferents professionals mèdics. La sala d’actes de la Cambra de Comerç va quedar petita en una segona entrega dels premis que també va comptar amb els guardonats de l’any passat que enguany han rebut l’estatueta, inexistent l’anterior edició.

De les nou propostes mèdiques presentades en l'edició 2019, el jurat n’ha seleccionat dues i ha premiat un tercer projecte ex aequo. Totes elles han buscat millorar la qualitat sanitària centrant-se en aspectes com la tecnologia i el benestar dels pacients.

El moment més emotiu de l'acte va ser quan es va distingir la trajectòria professional del doctor Santiago Mallafré a qui se li va entregar el premi Battestini d'Honor en reconeixement als 57 anys en el món de la medicina a la ciutat de Tarragona.
.