La Sala Trono estrena nova producció

Setmana d’estrena aquesta a la Sala Trono, que presenta la seva primera producció pròpia d’aquesta temporada. Pau Ferran i Bàrbara Roig hi interpretaran la seva creació Una altra nit. Una producció que tindrà vida més enllà de l’estrena, ja que posteriorment farà temporada estable durant quatre setmanes a la sala Maldà de Barcelona.

Pau Ferran i Bàrbara Roig s’inspiren en “Nit”, una peça curta de Harold Pinter per vestir un espectacle que ells mateixos interpreten i que vol interpel·lar l’espectador i els mateixos protagonistes sobre el sentiment de pertinença a una realitat, fixada en aquesta dramatúrgia en el Camp de Tarragona. Juguen també amb un concepte que defineixen com a hiperficció, que situa el mon dels records en una ficció deformada.

Pau Ferran i Bàrbara Roig estrenaran “Una altra nit” a la Sala Trono aquest divendres en una sessió que ja té les entrades exhaurides. S’hi estaran durant tot el cap de setmana i seran una de les apostes de talent local que sovintegen aquesta tardor a la programació de la sala tarragonina.

Després de l’estrena a Tarragona, l’obra produïda per la Sala Trono romandrà quatre setmanes a la sala Maldà de Barcelona.