L'equip de govern defensa que l'Amfiteatre fa mesos que s'hauria d'haver tancat al públic

El regidor de Patrimoni, Herman Pinedo, ha defensat l’actuació del govern municipal que divendres va decidir tancar l’Amfiteatre al públic pel seu deteriorament. La qüestió ha entrat a través d’una moció d’urgència que ha presentat Ciutadans per actuar de forma immediata en aquest monument. Pinedo ha explicat que amb els informes, el monument romà s’hauria d’haver tancar abans, tot i això, ha volgut deixar clar que la situació d’urgència no suposava un perill per a les persones, però que calia actuar amb celeritat.

Des del PSC, l’exregidora de Patrimoni, Begoña Floria, ha lamentat que des del govern municipal només estiguin preocupats per criticar la gestió de l’anterior mandat i ha demanat al nou executiu que prioritzi aquesta qüestió.

Un plenari en que tots els grups excepte Ciutadans i Partit Popular, que s'han abstingut, han rebutjat mitjançant una moció conjunta les amenaces d'ENDESA de dur a terme talls de susmnistrament a les persones més vulenrables i han demanat nuna condonació del deute amb l'elèctrica. També s'ha apriovat una moció de Ciutadans per a implantar un pla de xoc contra l'incivisme, tot i que amb l'abstenció dels dos partits del govern i s'ha rbeitjat la proposta del Partit Popular per a retornar el nom de Marbel negueruela a la MItja Marató Ciutat de Tarragona.