Sumem per Salou i el PSC repetiran pacte de govern aquest divendres

L’aliança entre Sumem per Salou i el PSC arriba quatre mesos després de les eleccions municipals, repetint la fórmula del passat mandat, quan van governar junts. Ara, els cinc regidors socialistes, se sumaran als set de Granados, aconseguint una majoria absoluta de 12 dels 21 regidors del consistori salouenc. El pacte se segellarà aquest divendres, quan també es coneixerà el nou repartiment del cartipàs. Tot apunta però que el PSC tindrà més poder dins l’executiu al tenir un regidor més que ara fa quatre anys.

Difícil semblava aquest acord les setmanes posteriors als comicis, quan el PSC va donar per trencades les negociacions amb Granados, perquè l’actual alcalde havia assegurat que havia perdut la confiança amb els socialistes per haver intentat un govern alternatiu. Va ser a les hores quan Sumem per Salou va iniciar converses amb ERC però de seguida es van refredar.

Amb el que portem de nou mandat, els socialistes han anat picant l’ullet a l’equip de govern en els primers plenaris, com per exemple, votant a favor de la configuració del cartipàs municipal. Això ha fet acostar les dues formacions, fins al punt de repetir el pacte de govern com el que ja van arribar el desembre del 2015.