El Campament Medieval, una de les propostes estrella de la Festa del Rei Jaume I a Salou

Els salouencs i visitants podran conèixer de primera mà com eren les diferents armes de l’època medieval. Escuts, espases, llances o armadures es poden visitar fins al pròxim diumenge al Campament Medieval que està situat a les portes del Mercat Municipal de Salou. És una de les activitats complementàries que ha organitzat el consistori per celebrar la Festa del Rei Jaume I. Es tracta d’una exposició interactiva que pretén ensenyar i, alhora, entretenir als visitants.

El grup de reconstrucció actua dins del Mercat Medieval cada dia a les 11, a la 1, a les 6 i a les 9 de la nit. A banda de les recreacions, es realitzen diferents activitats al mercadet i, músics també ambientats de l’època, animen a tots els visitants.

Ahir a la tarda vam trobar a aquest grup, format per 5 integrants: dues gaites, una guitarra de l’època i dos timbals i bombos. En qüestió de minuts, desenes de persones es van apropar per gaudir de la festa que oferia el grup. Totes les activitats s’allargaran fins al pròxim diumenge.