Tot a punt a Salou per celebrar la Festa del Rei Jaume I

Queden tres dies perquè el Rei Jaume desfili de camí cap a la conquesta de Mallorca. La Festa aplegarà de nou centenars de visitants gràcies a la recreació històrica del cap de setmana i també d'un mercat medieval que s'estrenarà aquest dijous.

D'aquí a una dècada es compliran set segles del pas del monarca per la capital de la Costa Daurada. I des d'aquest dijous celebrarem la XXIV edició de la Festa del Rei Jaume I.

El moment estrella es contemplarà dissabte i amb la sortida del seguici a les 19 hores. Un recorregut del monarca des de la plaça del TAS i fins a la Torre Vella, travessant també el cor comercial del carrer Barcelona. En Jaume i la Reina Violant d'Hongria desfilaran amb gairebé mig miler de voluntaris, que ja han recollit els seus vestits, ben custodiats durant els dies previs. La principal novetat serà la col·laboració dels canons d'en Pasqual

L'agenda d'actes, però, arrenca dijous amb la inauguració d'un Mercat Medieval pel nucli antic i la plaça Bonet i amb més d'una vuitantena de parades amb productes artesanals. Paral·lelament hi haurà espectacles, tallers i jocs per a la canalla.

El vespre de dissabte se celebrarà, també, l'espectacle eqüestre i ja diumenge, el torneig de Horseball per cloure una nova edició de la Festa del Rei Jaume I de Salou, que ens dirà de nou adéu en direcció a Mallorca.