Jesús Muñiz (CB Salou): "Volem consolidar-nos a la Lliga EBA, la temporada anterior ja és passat'

El Club Bàsquet Salou ja s’exercita per afrontar la segona campanya de la seva vida a la Lliga EBA. Ara toca consolidar-se després d'un 2019 excepcional com a debutant.

Jesús Muñiz prepara les primeres jugades ofensives que vol veure sobre el parquet d’aquí a molt poc temps. Ho fa dirigint un Club Bàsquet Salou que consta de nou peces a l'espera d'incorporar-ne dues més, un exterior i un interior. Dues altes que se sumaran a les de Gonzalo Baltà del Granollers, Adrià Aragonès del CBT i Sisco Moreno i Xavi Costa provinents del Reus Ploms.

La plantilla ha experimentat canvis importants i baixes notables com la d'Eloi Galofré però desitja assolir el mateix objectiu de mesos enrere: mantenir-se amb solvència a la Lliga EBA.

Els salouencs jugaran la setmana vinent contra el Castelló. Posteriorment també es creuaran amb el Benicarló. El debut a l'EBA es produirà el 22 de setembre a casa i contra el Mataró. Abans, això sí, l'equip afrontarà la primera fase de la Lliga Catalana EBA davant el Valls i el CBT.