Salou viu una processó de Santa Maria del Mar accidentada

Salou va patir i va haver d’esperar per veure aquesta imatge: la sortida de la Mare de Déu des de la Parròquia de Santa Maria del Mar. Minuts abans de començar la Processó Marítima, la verge Maria es va desenganxar i va caure quan els portants van intentar aixecar el pas. L’accident va danyar sobretot la figura del nen Jesús, causant-li esquerdes a la cara i en algunes extremitats. Unes fissures que van no van impedir que la verge sortís al carrer. Això sí, l’incident va enrederir l’inici de la processó que va haver de retallar el seu recorregut.
Després de l’ensurt, els pescadors de la Societat de Pesca Santa Maria del Mar de Salou van portar la imatge amb el ritme de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia. Com és habitual, desenes de persones també van acompanyar la processó fins a l’Espigó del Moll.
La processó per mar va marcar un dels moments més simbòlics de la jornada, tot i que va ser més breu que altres anys. A continuació, la processó va continuar per terra al passeig Jaume I on va acabar amb el tradicional castell de focs, un espectacle de mitja hora que va tancar les Nits Daurades de Salou.