La Caixa inicia la urbanització de 150 habitatges al CRT a Salou

Des de fa uns dies les màquines ja treballen en terrenys del Centre Recreatiu i Turístic a la zona de Salou. S'han iniciat els treballs per la urbanització d'aquests terrenys situats darrere de la platja Llarga de la capital de la Costa Daurada. Ara s'hi edificaran els carrers i s'adequaran els serveis d'aigua i llum. I tot per construir una primera fase de 150 habitatges entre el Lumine i el Mirador de Salou. Fa uns mesos l'Ajuntament salouenc ja va concedir la llicència d'obres a La Caixa

Sense conèixer massa detalls d'aquesta fase sí que se sap que seran habitatges plurifamiliars de luxe, acompanyats d'espais comuns, probablement zones de descans i esportives a més d'una petita zona comercial.

Cal recordar que la Generalitat, el 2015, va donar llum verda a la construcció de 3.600 habitatges als terrenys del CRT, al costat d'on s'ha d'instal·lar el futur complex del Hard Rock. Són més de 1.100 habitatges dels que es preveien en un primer moment. En total són més de 386.000 metres quadrats. Una part d'ells però estan destinats a un ús turístic-residencial, és a dir, que si poden construir hotels, apartaments i pisos. Aquest va ser un dels acords que el govern va arribar amb La Caixa perquè Incasòl pogués comprar els terrenys pel futur macro complex.