Treballadors de Tempo es mobilitzen per reclamar puntalitat en el pagament dels seus salaris

La falta de puntualitat en el pagament dels salaris de l'empresa Tempo ha fet que els seus treballadors es mobilitzessin. S'han concentrat a la Font Lluminosa de Salou i s'han mobilitzat fins a Vilafortuny.

Des de fa temps que l'empresa Tempo, especialitzada en infraestructures d'empreses i en administració pública, arrossega mesos de retard en el pagament dels salaris dels seus treballadors i, fins i tot alguns impagaments. Els treballadors asseguren que el conflicte s'ha agreujat des del mes de març. El problema radicaria en què l'ajuntament de Salou abona els diners a Tempo, però l'empresa no els dóna quan toca als treballadors, segons comenten els manifestants.

El Comitè d'Empresa ja ha tingut dues reunions amb la direcció de Tempo però de moment no han obtingut cap solució. Els diuen que Andalusia els deu 2 milions d'euros i això els dificulta pagar-los. Els treballadors no entenen per què barregen l'economia d'aquestes dues comunitats i creuen que és una excusa.

Són 150 treballadors afectats a la demarcació de Tarragona. Aprofiten que són les Nits Daurades de Salou perquè més gent els vegi. Si no se soluciona el problema, el dia 14 es tornaran a mobilitzar.