Polèmica a Salou per la ubicació de la manifestació independentista del 18 d'agost

Davant la notícia de la manifestació independentista del pròxim 18 d'agost a Salou, els partits polítics en contra d'aquest pensament responen.

Ciutadans demana que l'Ajuntament preservi l'acord que tenen la junta de portaveus de l'ajuntament en què es diu que les manifestacions polítiques no es facin en un d'aquests quatre diumenges d'agost. Un acord que busca no perjudicar el sector turístic perquè pot provocar una disminució de la facturació dels comerços per les mobilitzacions. Per Ciutadans és bàsic que la manifestació no entri a la zona amb més massificació turística.

El partit demana que el consistori proposi a la Generalitat, que és qui té la competència d'Interior, un canvi d'ubicació de la manifestació convocada per la Plataforma per la Democràcia i Llibertat. Per la seva banda, el Partit Popular de Salou també demana el canvi d'ubicació de la manifestació pels mateixos motius, ja que considera que els interessos de comerciants i del sector del turisme es poden veure afectats.

El consistori salouenc encara no s'ha pronunciat al respecte. No obstant això, l'any passat es va produir la mateixa situació, i el govern municipal va demanar el canvi d'ubicació per l'alta massificació turística. Finalment, però, la Generalitat va autoritzar la manifestació al passeig Jaume I.