Perone ja s'entrena amb el Nàstic

Cara nova alhora que coneguda a l'entrenament del Nàstic d'aquest matí al complex Esportiu de Salou. El brasiler Bruno Perone ja s'ha exercitat a les ordres de Xavi Bartolo al mateix temps que el club grana oficialitzava l'acord amb l'Extremadura per la cessió fins a final de temporada del central, que tornarà a vestir de grana.

Amb Bruno Perone i el seu 1,95 m d'alçada el conjunt de Bartolo guanya solvència en el joc aeri i també un reforç més a la línia defensiva, on creix la competència. Ho admet el company de Perone a la zona de cobertura David Goldar, que assegura al mateix temps que la competència ha de ser un estimulant per a tots els jugadors.

Perone torna al Nàstic, on ja va competir de gener de 2016 a gener de 2017 amb un total de 34 partits jugats amb la samarreta grana i dos gols.

També s'ha incorporat als entrenaments Pol Prats, jugador del filial que la temporada passada va debutar amb el primer equip jugant els últims quatre partits de lliga. Són dos nous cromos amb què podrà comptar Xavi Bartolo per l'amistós de demà contra el Girona, a les vuit al Nou Estadi.