Duel de líders a la Segona B del futbol sala: Salou FS-Manresa

El Salou FS és ja la sorpresa de la categoria en començar la temporada amb tres victòries consecutives i compartir la primera plaça amb el Manresa. I justament els del Bages són el següent rival que passarà aquest diumenge pel pavelló centre de la capital de la Costa Daurada.

Per veure el Salou Futbol Sala perdre vam haver d'acostar-nos a un partit intersetmanal i contra el campió de Kuwait. Més enllà d'aquesta derrota anecdòtica, els del Pavelló Centre han sorprès tothom sumant 9 punts de 9 possibles, malgrat jugar dos dels 3 partits com a visitants. L'objectiu és salvar-se al tercer esgraó estatal de l'especialitat, i de moment ja han completat pràcticament una quarta part del camí.

Jordi Tuset és l'entrenador d'un Salou Futbol Sala amb plaça a la Segona B des de fa quatre cursos. El potencial econòmic és inferior al dels principals clubs de la Lliga, però el projecte dels del Tarragonès és sòlid, amb majoria de jugadors fets al planter salouenc..

El Salou Futbol Sala - Manresa es disputarà diumenge a les 12 del migdia. Mentre que el rival és el més golejador de tota la Lliga, els locals destaquen per la seva solidesa defensiva.