La Font Cibernètica de Salou estrena espectacle de llum, aigua i so

Més de 1000 metres cúbics d’aigua per hora, 50 mini fonts d’aigua, 125 vàlvules, i un projector làser i de vídeo són el que els salouencs i visitants es trobaran a partir d’ara a la Font Cibernètica. Cada nit a les 10 es realitza un espectacle de llum, aigua i so en ple passeig marítim del municipi. 15 minuts d’un espectacle propi, més 5 amb cançons més conegudes per tots.

L’espectacle és una readaptació del que va crear l’empresa per la clausura de la capitalitat de la cultura catalana de l’any passat celebrat a Manresa. Després de molts anys fent el mateix espectacle, l’Ajuntament ha pogut actualitzar la font i show destinat als ciutadans de Salou i als milers de visitants que acullen durant aquestes dates. Un muntatge tècnic que fa que la Font Cibernètica sigui una de les més potents de l’Estat.

Una hora abans i una hora després es podrà veure una exhibició d’una melodia a la mateixa font. L’espectacle es pot gaudir fins a l’11 de setembre, quan s’ajustarà l’horari i es realitzarà a les 9 de la nit.