La Generalitat es compromet a estudiar i dotar la futura comissaria de Salou a Carles Buïgas

A diferència d’altres zones turístiques Salou ha aconseguit reduir un 3% durant l’últim any els fets delictius que passen el municipi. Una xifra que des del consistori valoren com a molt positiva, fruit de les bones relacions entre els diversos cossos de seguretat.

Durant la temporada alta Ajuntament i Generalitat doten de més policies la capital de la Costa Daurada per continuar oferint un bon servei a tots els ciutadans. La Junta Local de Seguretat serveix per analitzar la situació i veure què es pot millorar. És per això que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar la trobada per explicar la creació d’una nova comissaria a l’actual Jutjat de Pau, situat a la zona de Carles Buïgas.

Granados va reclamar a la Generalitat que també s’hi puguin instal·lar alguns agents dels Mossos d’Esquadra. El govern va exposar que estudiarà la proposta i ajudarà a dotar aquest nou equipament.

Actualment el consistori està estudiant si la temporada que ve podrà tenir alguns agents en aquesta nova comissaria. A l’espera que s’acabi de construir el nou edifici que ha d’acollir el Jutjat de Pau.