La Generalitat comprarà els terrenys on se situarà el complex de Hard Rock

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha confirmat avui a la sessió de control al Parlament de Catalunya que la Generalitat comprarà els terrenys on es construirà el complex turístic de Hard Rock. Ho ha fet en resposta a la pregunta del diputat d'En Comú Podem David Cid, referint-se a la denúncia de la plataforma Aturem BCN World perquè la Generalitat es gastarà, diuen, 120 milions d'euros en uns terrenys per una iniciativa privada. Era l'últim pas que faltava per desencallar el projecte i assegurar l'inici de les obres, a priori previstes el maig del 2020.

Davant de les crítiques, el president de la Generalitat ha defensat aquest moviment dient que el cost l’assumirà al 100% l’empresa Hard Rock. Afirma que el risc és mínim i que les oportunitats pel territori són immenses.

Per l’altra banda, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, també ha valorat aquesta confirmació com una gran noticia, l’última de fet, diu, perquè un projecte pel que han lluitat tant de temps sigui, finalment una realitat.

Recordem que el complex turístic de Hard Rock preveu la construcció d'un gran hotel de 600 habitacions, juntament amb un altre de 400 de la marca PortAvenutra, un casino i una avinguda amb 75 botigues de marca. S'hi afegiran, també, dos equipaments per realitzar diverses activitats d'oci i entreteniment.