PortAventura renova les 500 habitacions de l'hotel de la Mediterrània

El Corte Inglés ha renovat les instal·lacions de l’Hotel Port Aventura. Es tracta de la reforma de 500 habitacions i que s’ha dut a terme en quatre mesos i mig. El complex temàtic pretén millorar el servei als visitants del parc i, sobretot, oferir una millor experiència al públic dedicat a les convencions.

4 quilòmetres de passadissos, 4.000 metres quadrats de moqueta en una superfície de 12.000 metres quadrats és el que el Corte Inglés ha rehabilitat a l’Hotel Port Aventura. La feina ha consistit en la retirada dels antics equipaments i la renovació dels revestiments, fusteria i mobiliari.

Les obres de l’Hotel Port Aventura van començar el passat mes de gener i ha comptat amb la coordinació de 3 equips de treball en 3 zones diferents. S’ha realitzat en quatre mesos i mig i, per complir amb aquest termini, els equips han hagut de reformar 3,7 habitacions per dia.

La renovació de les instal·lacions hoteleres ha suposat una inversió de 10 milions d’euros a Port Aventura. A més, l’empresa s’ha encarregat de vestir les habitacions del nou Hotel Colorado Creek.