Pere Granados repetirà al capdavant de l'alcaldia de Salou

Pere Granados serà investit alcalde de Salou en segona votació aquest dissabte amb només els vots de la seva formació. De moment iniciarà el govern amb minoria a l’espera de tancar un pacte amb Esquerra Republicana. D’aquesta manera no es reeditarà el pacte d’aquest últim mandat entre Granados i els socialistes.

A les 12 del migdia s’iniciarà el ple de Constitució de l’Ajuntament de Salou. Un consistori que tornarà a tenir a Pere Granados com alcalde. Ho farà sense una majoria, només els 7 regidor de Sumem per Salou votaran a favor. Les altres forces del consistori es votaran a si mateixes, inclús Esquerra Republicana, el partit que podria entrar a l’equip de govern i permetria governar amb majoria. De moment, Sumem per Salou i republicans estan contents de com van les negociacions.

Granados, però, no amaga que li hauria agradat un pacte a tres on hi formés part també el PSC. Els socialistes, però, van intentar una alternativa de govern per prendre l’alcaldia a Granados i això ha fet perdre tota la confiança al futur alcalde.

Pere Granados és alcalde des del 2009. Aquest serà el quart mandat que enceta al capdavant del consistori salouenc. L’endemà del ple d’investidura Sumem per Salou i Esquerra reprendran les negociacions per tancar un pacte de govern.