Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

8.000 persones es posen la gorra contra el càncer a PortAventura

S’hi va celebrar la 17a edició de l’esdeveniment solidari més important de l’any, tant pel parc com per l’entitat organitzadora: Afanoc. Durant tota la jornada va ser habitual veure riuades de persones amb la característica gorra, cada any dissenyada per l’ocasió. La d’aquesta edició va ser obra d’Agatha Ruiz de la Prada.

Un dia cabdal per AFANOC, per poder continuar amb els seus projectes d’assistència a malalts de càncer infantil i a les seves famílies. Pels diners i per l’altaveu que dona PortAventura.

La gran festa es va celebrar a la plaça de la Xina, on hi va haver actuacions musicals amb Arnau Griso, Vergüenza Ajena i Souldance. I també animació per tots els públics amb el Circ de les Musaranyes i la batucada Reus Samba, tot en un acte presentat per l’actriu Agnès Busquets. Només amb la recaptació de les gorres, es van aconseguir uns 80.000 euros.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ