El PSC de Salou no pactarà, de moment, amb Pere Granados

El PSC tanca la porta a Sumem per Salou. Els socialistes no repetiran el pacte de govern que van arribar al 2015. Asseguren que Pere Granados, els ha perdut la confiança perquè van intentar un acord amb Esquerra per fer alcalde el cap de llista del PSC. Tot i això els socialistes es mostren oberts a reprendre noves negociacions si és necessari un cop iniciat el nou mandat.

Sense cap majoria clara després del 26-M a l’Ajuntament de Salou el PSC ha intentat aquests dies un govern alternatiu amb minoria liderat pels socialistes i amb Esquerra Republicana. El PSC assegura que tenia per la investidura el vot favorable de Ciutadans. Aquesta via però s’ha vist estroncada després que els republicans decidissin negociar només amb la llista més votada. És per això que els socialistes van tornar a negociar amb Sumem per Salou, però aquesta formació ja no tenia la mateixa confiança després que intentessin una alternativa a la seva.

D’aquesta manera el dissabte 15 els socialistes votaran en contra de Granados per investir-lo com alcalde i de moment es mantindran a l’oposició i d’aquesta manera no es repetirà el pacte de govern entre les dues formacions que ja van tancar el passat mandat. Tot i això el PSC no descarta en un futur tornar a negociar amb Sumem per Salou si ells els hi demanen. De moment, Sumem per Salou i Esquerra Republicana no volen fer declaracions a l’espera de com evolucionen les reunions entre aquestes dues formacions i veure si arriben en un pacte.