Salou viurà les primeres Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

A partir d'aquest dissabte, Salou viurà les seves primeres Jornades de l'Arròs, amb 32 restaurants que oferiran menús amb l'arròs com a protagonista. Es tracta de la primera iniciativa impulsada per la recentment creada Associació d'Empresaris d'Hostaleria del municipi.

Fa menys de quatre mesos, durant la seva presentació oficial, prometien una dinamització de la restauració salouenca i en un temps rècord ja tenen damunt la taula la primera proposta per a aconseguir-ho. La nova Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Salou posa en marxa aquest dissabte les primeres jornades de l'arròs del municipi, en les que fins al dia 16, 32 restaurants oferiran menús d'entre 20 i 50 euros amb l'arròs com a plat principal.

Des de l'Associació volen mostrar la gran varietat d'establiments de què disposa una ciutat com Salou, i és per això que creuen que l'arròs és un ingredient ideal per la seva adaptabilitat a les diferents cuines.

D'aquesta manera la gastronomia vol fer-se un lloc en l'oferta turística de Salou, juntament amb els altres atractius dels quals ja disposa el municipi. Un fet valorat molt positivament des de l'ajuntament salouenc.

A més dels diferents menús que es podran degustar al llarg del municipi, les jornades comptaran amb dues activitats populars aquest diumenge al Passeig Jaume I, un Concurs Petit Xef destinat als més petits i emmarcat en la iniciativa Hola Família, i una degustació d'arròs.