Les entitats de Salou surten al carrer

36 entitats de Salou han ocupat la plaça de les Comunitats Autònomes aquest dissabte en la novena edició de la Fira d’Entitats. La cita ha congregat les associacions culturals, socials, solidàries i esportives de la ciutat per donar a conèixer les seves activitats i oferir als visitants una representació de la vida social de Salou.

La fira ha obert portes a les 10 del matí amb la inauguració per part de l’alcalde, les pubilles i l’hereu. Fins al vespre, les entitats exposen elements simbòlics, fotografies d’activitats, distribueixen informació de l’associació o bé venen productes per recaptar fons per a causes solidàries.

Al llarg d’aquests nou anys, la fira ha vist néixer entitats i, per tant, és especial per a les associacions de nova creació perquè els serveix d’aparador.

La Fira és, a més a més, un espai per al foment dels valors associats a les entitats, per exemple, el treball en equip i l’altruisme. Davant d’un públic amb una alta presència de turistes, Salou exposa els seus projectes de voluntariat, però a més a més ofereix activitats complementàries per als visitants. Una sessió de zumba, havaneres, demostració de folklore salouenc i també aragonès o un concert d’urban music són iniciatives que arrodoneixen la jornada.