PortAventura estrena nou hotel i ja disposa de més de 2.200 habitacions hoteleres

PortAventura estrena aquest cap de setmana un nou hotel. Està format per 150 habitacions i s’han invertit 25 milions d’euros. Aquest nou complex de quatre estrelles és el primer de la marca amb zero emissions. PortAventura espera que aquesta sigui una bona temporada, de moment, ja té un 10% de reserves més que el mateix període de l’any passat.

Colorado Creek, aquest és el nom del nou hotel de PortAventura World. Un equipament de quatre estrelles prèmium amb 150 habitacions, totes elles de 41 metres quadrats. Està inspirat en l’època de la febre d’or de l’oest dels Estats Units i recorda a les cases de luxe d’aquells temps. En total s’han invertit 25 milions d’euros i s’han hagut de contractar 150 persones.

És el primer hotel de la marca que tindrà zero emissions contaminants. Amb aquesta obertura el ressort ja disposa de més de 2.200 habitacions hoteleres. Un 35% dels usuaris del parc també utilitzen alguns dels hotels, això suposa més d’1.750.000 persones cada temporada.

Aquest nou complex obrirà portes aquest cap de setmana. PortAventura espera que aquesta temporada sigui molt bona. De moment ja tenen un 10% més de reserves hoteleres respecte al mateix període de l’any passat.
A banda d’apostar pel turisme familiar, PortAventura vol créixer en turisme de congressos i esdeveniment. És per això que aquest any ha invertit 11 milions d’euros en renovar el seu centre de convencions que ja ha acollit des de 2009 més de 2.000 esdeveniments, el 70% són de caràcter internacionals.

En total la marca ha invertit aquest 2019 90 milions d’euros al seu ressort de Vila-seca i Salou. Ara ja s’està treballant per la celebració del 25è aniversari del parc que vindrà carregada de noves inversions i moltes sorpreses segons ha avançat PortAventura.