El Club Bàsquet Salou es reforça amb Xavi Costa i Sisco Moreno

No perd el temps. El tècnic Jesús Muñiz ja compta amb la segona i tercera cara nova del curs 2019-2020. Provinents del Ploms, el pivot Xavi Costa i l'aler Sisco Moreno complementen una plantilla que ha lligat, a banda, diverses renovacions.

No és la primera vegada que el club el sondeja i ara ja existeix l'acord. El pivot Xavi Costa s'ha convertit en un referent de Copa Catalunya. Aporta ofensivament, suma rebots i es mou bé a la pintura. Amb 30 anys, serà una peça important dels de Jesús Muñiz.

Sisco Moreno també arriba del Ploms, on ha sumat dues temporades a Copa i on ha progressat significativament els últims mesos. Té 21 anys.

Tots dos jugadors treballen ja amb la resta de la plantilla, que completa les sessions posteriors a la temporada inaugural del Club Bàsquet Salou a la Lliga EBA. Dies enrere va fer-se oficial la incorporació del base provinent del Granollers, Gonzalo Baltà.

Més enllà de les altes, Marc Morales, Gerard Santiago, Edu Villacampa, Joan Eduard Martínez i CJ Barksdale han arribat a un acord per a la seva renovació.