Salou vota si Pere Granados es manté al capdavant o si s'aposta per un canvi

Sumem per Salou, la nova marca de l'actual alcalde, va ser la formació més votada l'any 2015, i Ciutadans va acabar en segon lloc. PSC, Esquerra i PP també opten a ser predominants al saló de plens local.

Pere Granados va ser el cap de llista guanyador de les anteriors eleccions municipals. Ara estrena marca, Sumem per Salou, amb la intenció de mantenir o millorar els vuit regidors de l'any 2015. Un Granados que ha exercit el seu dret a l'Escola Santa Maria del Mar.

El líder de l'oposició salouenca és Ciutadans, que canvia d'alcaldable amb l'entrada de Pere Lluís Huguet, que ha vota al Parc de la Ciutat. La candidatura va assolir la xifra de quatre representants els anteriors comicis.

També amb quatre regidors parteix el PSC, que aposta pel regidor David González com a alcaldable i després de formar part de l'actual equip de govern. El número 1 socialista ha votat al Pavelló Cap Salou.

Marçal Curto assumeix el lideratge d'Esquerra a Salou. Durant les anteriors eleccions, la formació republicana va aconseguir dos regidors a la capital de la Costa Daurada. Un Curto que ha votat a l'Escola Europa.

També amb dos regidors arrenca el Partit Popular, de nou amb Mario Garcia al capdavant.