ERC de Salou demana el suport dels votants que els van fer confiança a les generals

Esquerra Republicana de Salou fa una crida a tots els votants que van fer confiança el partit les passades generals perquè els tornin a votar aquest diumenge. D’aquesta manera la formació podria aconseguir uns resultats històrics i ser una de les forces principals al consistori salouenc.

Acte de final de campanya d’Esquerra Republicana de Salou. Un acte que va servir per desgranar els punts més potents que presenten els Republicans per governar el municipi. Entre d’altres volen fer participar més la ciutadania, donar un impuls a la cultura, crear habitatge social i fer una revolució en matèria de mobilitat sostenible. Tot plegat fan una crida a la gent que els va votar a les passades generals perquè ara tornin a confiar amb el partit. Si Esquerra aconsegueix el mateix nombre de vots, es podria convertir en una de les principals forces a l’Ajuntament de Salou, fent un dels millors resultats que hagin aconseguit mai a la capital de la Costa Daurada.

A banda d’assegurar que tenen el millor programa per fer avançar Salou, els republicans també es mostren com l’única garantia de vot independentista. Diuen que només la seva formació pot defensar i avançar cap a la llibertat de Catalunya. Ja que la marca de Junts, va amagada sota una candidatura que en bona part no defensa aquests ideals.

Ara fa quatre anys Esquerra Republicana va aconseguir ser la cinquena i penúltima força amb representació a l’Ajuntament de Salou amb dos regidors.