Ciutadans vol potenciar el Passeig Jaume I de Salou museïtzant el xalet Torre Mar

Aquest nou servei explicaria als visitants i interessats la història de Salou. D'aquesta manera es buscaria un nou emplaçament més accessible i visible  per al Patronat de Turisme.

Per a Ciutadans el Passeig Jaume I de Salou és el més important del Mediterrani. És per aquest motiu que volen treure més rèdit d’aquest indret tan concorregut durant la temporada alta. La formació taronja proposa convertir l'espai en un centre cultural on s’hi portin a terme diversos actes de tota mena durant tot l’any. L’epicentre seria el xalet Torre Mar, Ciutadans proposa instal·lar aquí un museu que expliqui la història del municipi, just quan es commemoraran 30 anys de la segregació de Salou respecte a Vila-seca.

En aquest xalet actualment s’hi troba el Patronat Municipal de Turisme: Ciutadans proposa ubicar-lo en un altre indret que sigui més visible i accessible. La formació creu que són l’única garantia de vot constitucionalista al municipi, ja que els vots del PSC serviran per reforçar el procés.

Ciutadans considera que és important continuar desestacionalitzant el turisme; diuen que és la millor manera perquè el municipi guanyi més diners i que es puguin traduir en un major benestar social per a tots els seus habitants.