Sumem per Salou proposa un pla de millora dels espais urbans

La intenció de la llista encapçalada per Pere Granados és fer un Salou més amable per als seus habitants i turistes. Entre altres mesures vol incrementar els parcs infantils i crear una brigada d’intervenció ràpida.

Pere Granados es mostra satisfet de les mesures que ha engegat el seu equip de govern durant l’últim mandat per millorar molts dels espais urbans de Salou. Ara vol continuar amb aquesta tasca si torna a aconseguir l’alcaldia. Vol acabar d’impulsar la reforma del carrer Carles Buïgas perquè esdevingui part de la façana marítima i es converteixi en un gran eix cívic i comercial que ajudi a millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona.

A banda, vol instal·lar-hi aquí diversos serveis, com una nova comissaria de la Policia Local, on hi ha actualment el Jutjat de Pau. A banda, Sumem per Salou vol millorar i ampliar els parcs infantils, doblar l’espai de l’actual skate park i crear una brigada d’intervenció ràpida.

Granados encara aquest final de campanya amb el convenciment que aconseguiran tornar a guanyar les eleccions, i aquesta vegada amb majoria absoluta. Es mostren com la millor candidatura per representar a tots els habitants. Sumem per Salou asseguren que és la marca més transversal i plural que pot garantir la neutralitat institucional i el progrés de Salou, tal com han demostrat fins ara.

Fa quatre anys, i sota la marca de Convergència i Unió, Pere Granados va arribar a ser la força guanyadora aconseguint 8 regidors al consistori salouenc.