El PSC de Salou vol facilitar l'habitatge als joves i millorar les actuals instal·lacions esportives

El PSC de Salou vol fomentar l’accés a l’habitatge als joves del municipi perquè no hagin de marxar a viure a fora, aquesta és una de les principals prioritats que es fixen en política juvenil si aconsegueixen l’alcaldia. Avui també han presentat el programa esportiu, on volen renovar bona part de les instal·lacions ja existents, com la gespa del camp municipal o la piscina.

El PSC de Salou ha tingut a les seves mans aquest últim mandat la regidoria de Joventut. Es mostren satisfets de la feina que han fet, però ara volen continuar potenciant les polítiques per aquest col·lectiu si aconsegueixen liderar el pròxim equip de govern. Entre les principals prioritats volen facilitar molt l’accés a l’habitatge als joves del municipi, creant noves ajudes al lloguer i obligant els nous promotors a posar facilitats si aquest col·lectiu vol comprar algun habitatge.

A banda, volen crear ajudes als joves emprenedors i modernitzar els sistemes de participació ciutadana perquè s’impliquin més en les polítiques municipals. Els socialistes volen augmentar les campanyes de conscienciació que han engegat aquest mandat en temes de sexualitat, igualtat i addicions. El PSC també ha presentat les seves propostes en matèria esportiva. Creuen que cal continuar atraient turisme esportiu al municipi que ajudi a desestacionalitzar l’ocupació, per això volen millorar bona part de les instal·lacions municipals ja existents.

Els socialistes aposten per millorar les relacions entre les diverses entitats i clubs esportius del municipi i el consistori. A més volen crear una partida d’ajudes destinada als esportistes professionals i les persones que dediquen bona part del seu temps als clubs.