Ciutadans vol incrementar la renda per càpita de Salou desestacionalitzant l’ocupació

La formació vol crear estudis de postgrau relacionats amb la vela al municipi perquè els estudiants d’universitats privades vinguin durant l’hivern. A més, també aposta per obrir un parc tecnològic per diversificar l’economia.

Ciutadans vol, durant aquest nou mandat, millorar el benestar de tots els habitants de Salou. Per fer-ho, diuen que és clau que la renda per càpita del municipi augmenti. Diuen que actualment es troba entre els 10.000 i 11.000 euros, un 70% més baixa que la mitjana de Catalunya. Per augmentar aquesta xifra asseguren que cal desestacionalitzar l’ocupació. És per això que proposen implementar estudis de vela lleugera. Volen que diverses universitats privades d’arreu de l’Estat ofereixin màsters i postgraus esportius amb aquesta especialització.

El partit taronja diu que Salou ja està preparat per fer-ho possible i que l’actual equip de govern ha rebutjat aquesta oferta algunes vegades. Diuen que si això es produeix durant l’hivern es podrien obrir alguns hotels i a banda seria ocupació de qualitat amb poder adquisitiu.

El partit també proposa, per diversificar l’economia del municipi, crear un parc tecnològic per donar la possibilitat que diverses empreses informàtiques es puguin instal·lar a Salou i crear ocupació de qualitat durant tot l’any.

Ciutadans es mostra com l’únic partit que pot aportar un canvi real a Salou, ja que ells mai han participat de cap dels equips de govern del municipi, com sí que han fet altres formacions com el PSC o el PP. El partit es va presentar per primera vegada fa quatre anys i van aconseguir ser la segona força, aconseguint quatre regidors al consistori salouenc.