Els torrencs Llorenç Gómez, Adri Frutos i Edu Suárez debuten amb victòria a Salou

Comença el show al Complex Esportiu Futbol Salou i ho ha fet amb victòria de les tres estrelles del futbol platja de Torredembarra. Cinc dels vuit gols d'Espanya van ser d'ells per situar-se a un sol triomf dels Jocs Mundials de platja.

Cap altre municipi pot dir que disposa de tres cracs mundials del futbol platja. Tots tres juguen a pocs quilòmetres de casa i sobre el flamant espai de sorra del Complex Esportiu Futbol Salou.

Turquia va ser incòmoda i fins a les acaballes va mantenir opcions de forçar l'empat en una eliminatòria directa a vida a mort. Però davant l'allau ofensiva de Llorenç i Edu, no hi ha res a fer, amb tres i dos gols, respectivament.

La pilota gairebé levita per superar la irregularitat del terreny de joc. I la successió de gols impossibles és acaparadora. Amb tres parts de dotze minuts cadascuna, la tècnica i la potència muscular són dos factors imprescindibles per sobreviure competitivament al futbol platja. Ho sabem Frutos, Gómez i Suárez crescuts a la sorra de Torredembarra i que passegen el nom del municipi arreu del món.

La victòria d'Espanya davant el combinat otomà situa el passi als primers Jocs Mundials de platja a un sol pas. Si guanya davant Bielorússia, assolirà la classificació. Els quatre millors disposaran de bitllet i el cinquè es creuarà amb un rival de Sud-amèrica a la repesca.

El Complex Esportiu Futbol Salou estrena així un estadi inèdit al territori, sorprenent perquè se situa a uns tres quilòmetres del Mar Mediterrani i que ja ha omplert les grades d'aficionats per gaudir de les millors seleccions masculines i femenines d'Europa. Tres torrencs, enfilats cap als Jocs Mundials.