Un Centre Juvenil, un Casal de la Dona i una nova Biblioteca, punts del programa de Pere Granados

Sumem per Salou, la candidatura encapçalada per l’actual alcalde Pere Granados, aposta per crear un Centre Cultural Juvenil, un Casal de la Dona i una nova Biblioteca Municipal com a principals nous equipaments si tornen a governar la ciutat. Avui la candidatura ha presentat el seu programa electoral.

Amb el principal objectiu de continuar transformant Salou, Pere Granados ha desgranat algunes de les principals propostes que incorpora el programa electoral de la seva candidatura, Sumem per Salou. Destaca la construcció d’una nova Biblioteca Municipal al costat del Centre Atenea. També crear un centre de la Dona a les antigues cases dels Mestres al carrer Barcelona i un Centre Cultural Juvenil.

Pel que fa a l’aspecte econòmic, l’actual alcalde de Salou aposta per un nou model comercial amb més ajudes als comerços i creant un centre de promoció de la ciutat. Aquests són alguns dels principals punts del programa electoral de la candidatura.

A banda, Sumem per Salou també es mostraostra com a objectiu continuar desestacionalitzant el turisme, perquè el municipi en pugui treure el màxim rèdit econòmic. A més volen seguir impulsant la recuperació mediambiental del litoral salouenc.

Granados s’ha defensat de les crítiques d’altres formacions polítiques explicant que molts projectes no s’han pogut fer realitat durant aquest mandat perquè l’administració és molt lenta i en molts casos els quatre anys de govern es queden curts.