Ciutadans s'autodefineix com a l'únic canvi real a Salou i l'única garantia constitucionalista

Ciutadans de Salou ha presentat la seva candidatura per a les pròximes municipals. Encapçalades per l’advocat Pere Lluís Huguet, la formació taronja vol aconseguir l’alcaldia. Es mostren com a l’únic canvi possible per fer avançar Salou, a més de l’única opció 100% constitucionalista.

Foto de família de les persones que formen part de la candidatura de Ciutadans a Salou. Encapçalada per primera vegada per Pere Lluís Huguet, els dos següents números de la llista els ocupen dos actuals regidors del consistori salouenc, Reyes Pino, com a número dos, i José Antonio Susín en tercera posició. Els taronges han criticat la inacció dels últims equips de govern que no han desencallat projectes importants com el Barranc de Barenys, el carrer Carles Buïgas o l’Antiga Duana. És per això que es mostren com l’única força política capaç de fer un canvi veritable a Salou.

Ciutadans proposa desencallar tots els temes pendents que té el municipi i convertir el passeig Jaume I en un centre cultural, i tornar a instal·lar una sínia com la que hi havia fa molts anys. La formació també ha criticat l’actual alcalde, Pere Granados, perquè es torna a presentar amb el PDeCAT i ha criticat al PSC perquè en l’últim mandat ha participat de l’equip de govern. És per aquest motiu que es mostren com l’única garantia de vot constitucionalista.

Ciutadans assegura que Salou és una de les poblacions catalanes on poden aconseguir una alcaldia. Es mostren satisfets amb els resultats que el partit ha aconseguit en aquesta població en tots els últims comicis, on ha estat primera o segona força.